Borsa de treball

Posada en contacte de persones desocupades amb empreses que necessiten personal.

bolsa

 

Des del CENTRE DE PROMOCIÓ I DESENVOLUPAMENT MUNICIPAL s'ofereix també un servei d'INTERMEDIACIÓ LABORAL mitjançant l'AGÈNCIA MUNICIPAL DE COL·LOCACIÓ, acreditada pel Servei Estatal Públic d'Ocupació, i dirigit tant a les persones que busquen ocupació com a les empreses amb necessitats de personal.

 

A través del portal d'ocupació de l'Agència, les persones interessades poden inscriure's com a demandants d'ocupació i les empreses poden inserir les ofertes de treball que necessiten. A continuació l'Agència Municipal de Col·locació preselecciona aquelles persones que compleixen amb el perfil indicat per l'empresa i les incorpora al corresponent procés de selecció.

 

SERVEIS ON LINE

  • Si desitgeu inscriure-vos en l'AGÈNCIA MUNICIPAL DE COL·LOCACIÓ com a demandant d'ocupació punxeu ací
  • Si la vostra empresa necessita personal podeu punxar ací per a inscriure una oferta o bé, podeu omplir el següent formulari: Demanda d'Ocupació (només per a empreses) seguint les instruccions de l'imprés.
  • Podeu visualitzar i inscriure-vos en les ofertes d'ocupació de l'AGÈNCIA MUNICIPAL DE COL·LOCACIÓ punxant ací.
  • En el cas que estiguereu interessat/ada en alguna de les ofertes de treball i no pugueu sol·licitar-la utilitzant el portal d'ocupació podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Ocupació del Centre de Promoció bé per correu-e, telèfon o personalment

Adreça: C/ València, 22. MANISES
Tel. 96 152 46 32
correu-e: promocio@manises.es