BIENNAL INTERNACIONAL DE CERÀMICA

L'Ajuntament de Manises convoca la XIII BIENNAL INTERNACIONAL DE CERÀMICA DE MANISES amb l'objectiu de fomentar la creació i innovació en les àmbits de la ceràmica artística i del disseny, així com promocionar el nom de Manises com a ciutat ceramista.

Els comuniquem que per problemes tècnics aliens a l'organització de la Biennal Internacional de Ceràmica de Manises, la inauguració de la XIII edició s'avança al dia 3 de novembre de 2017. Queda anul·lada, per tant, la data del 10 de novembre de 2017.

Al mateix temps, els preguem envien la seua inscripció, currículum i imatges de les obres que decidisquen presenten a l'adreça de correu electrònic: bienalceramica@manises.es. Per l'enviament de les fotografies utilitzar: Wetransfer, Dropbox, Google Drive, etc. També poden fer-ho per correu ordinari a: Museu de Ceràmica de Manises - C/ Sagrario, 22 - 46940 Manises, València-Espanya. Per a l'enviament de la inscripció, currículum i imatges de les obres, han d'utilitzar suport digital; DVD o CD.

--------------------

 We would like to inform that, due to technical problems outside the International Biennial of Ceramics' organization, the opening of its 13th edition will be brought forward and will take place on November 3rd, 2017. Therefore, the previous date (10th of November) has been cancelled.

Furthermore, we ask the participants to please send their entry form and curriculum to the following e-mail address: bienalceramica@manises.es. With regard to the images of the works, they must be sent by Wetransfer, Dropbox, Google Drive or other similar programmes for exchanging large files.

It is also possible to use the post for sending all the documentation. In this case, the postal address is: Museu de Ceràmica de Manises – C/ Sagrario, 22 – 46940, Manises, Valencia-España. Images must be recorded on a Cd or Dvd and must be sent also by post.

 

 Bases en ValencianoBases en CastellanoBases en InglesFormulario Trilingüe

AVÍS: Els drets legals dels textos i les imatges de la web del MCM pertanyen als seus autors i al Museu de Ceràmica de Manises. Queda expressament prohibida, qualsevol tipus de reproducció, còpia i/o distribució no autoritzada.