Ruta de la Ceràmica

L'Ajuntament de Manises, a través de l'Oficina de Turisme, ofereix la possibilitat de conéixer la ciutat en grup.

Els més de 700 anys de producció ininterrompuda han deixat la seua empremta en la ciutat. La Ruta de la Ceràmica et brinda l'oportunitat de conéixer la història a través d'edificis emblemàtics, monuments i jardins.

El recorregut ens porta pel nucli antic amb la visita a l'antiga estació de tren i la façana de l'antiga fàbrica de Francisco Valldecabres. En el passeig de Guillermo de Osma ens detindrem a l'antiga escola de ceràmica. Després, arribarem a l'avinguda Blasco Ibáñez i als seus monuments. D'ací ens dirigirem a l'edifici L'Art, a l'església parroquial de Sant Joan Baptista i a la Capelleta de Sant Antoni. Tot seguit, visitarem el Museu de Ceràmica de Manises (MCM), al que dedicarem especial atenció, ja que ens ofereix una visió panoràmica de la producció ceràmica de Manises des del segle XIV fins a la primera meitat del segle XX.

La ruta finalitzarà amb temps lliure per a comprar artesania a les tendes de ceràmica locals. Manises disposa, a més, d'una àmplia oferta gastronòmica per a gaudir d'un dia complet a la ciutat.

Aquesta ruta és gratuïta. Els grups han d'estar formats per un mínim de 15 persones. La ruta s'ofereix en 7 idiomes: valencià, castellà, gallec, anglés, francés, alemany i italià. Pots veure la ruta en google Maps.

Si voleu més informació o voleu concertar una visita, poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Turisme de Manises a través de:

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

València Turisme