Cultura
24 Maig de 2018
Ràdio Manises organitza la II Jornada de Comunicació i Ràdio Local amb la presència de les emissores de la XEMV
2/05/2018
La Ràdio Municipal de Manises i la Regidoria de Cultura organitzen el 4 de maig la «2a Jornada de Comunicació i Ràdio Local».
La Ràdio Municipal de Manises i la Regidoria de Cultura organitzen el 4 de maig la «2a Jornada de Comunicació i Ràdio Local». Aquesta serà la segona ocasió en què les emissores pertanyents a la xarxa d'Emissores municipals valencianes (XEMV) visiten Manises per a participar en aquesta Jornada.
 
Estaran presents les emissores municipals de: Bétera, Alzira, Albal, Mislata, Picassent, Torrent, Riba-roja de Túria, Ondara, Pego, Sant Vicent del Raspeig, el Pinós, La Llosa, Tavernes de la Valldigna i L'Eliana.
 
L'encarregat d'obrir la II Jornada serà el Regidor de Cultura en l'Ajuntament de Manises, Xavier Morant, qui donarà la benvinguda a totes les emissores i convidats que enguany formen part de la trobada.
 
També estarà present Vicent Gil, Secretari General de la Federació Municipal de Municipis i Províncies, entitat que ha recolzat a la XEMV des dels seus inicis, i que actualment està impulsant els projectes que en futur s'engegaran amb el CVMC (Consell Valencià de Mitjans de Comunicació).
 
Un altre dels convidats és Alberto Oltra, director de SGAE CV, amb el qual es parlarà de drets d'autor, taxes i cànons que paguen les emissores i ajuntaments.
 
D'altra banda s'abordaran altres temes d'interés com: emissores en emissió sense llicència, el futur de la ràdio digital, resultats de les últimes reunions amb el CVMC i À Punt, emissió conjunta de programes especials entre emissores que formen part de la Xarxa, entre altres propostes.
 
La clausura de la Jornada serà a càrrec de l'alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis.