Manises reconeix la labor dels professionals sanitaris en l'atenció als migrants del buc Aquarius
21/11/2018
L'Hospital de Manises ha reconegut la labor dels 53 professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises que van atendre als migrants de l'operació “Esperanza del Mediterrani” que van arribar a València en els bucs Aquarius, Dattilo I Orione durant l'estada d'aquests en el Complex Educatiu de Xest. Durant aquest temps, professionals de l'Hospital de Manises i dels Centres de Salut de Xest, Mislata, Manises, Quart de Poblet, Turis, Bunyol, Xiva i Riba-roja de Túria van participar en el dispositiu sanitari que va coordinar el centre hospitalari amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
L'Hospital de Manises ha reconegut la labor dels 53 professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises que van atendre als migrants de l'operació “Esperanza del Mediterrani” que van arribar a València en els bucs Aquarius, Dattilo I Orione durant l'estada d'aquests en el Complex Educatiu de Xest. Durant aquest temps, professionals de l'Hospital de Manises i dels Centres de Salut de Xest, Mislata, Manises, Quart de Poblet, Turis, Bunyol, Xiva i Riba-roja de Túria van participar en el dispositiu sanitari que va coordinar el centre hospitalari amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
 
Els 53 professionals sanitaris van realitzar assistència mèdica i d'infermeria primària als migrants que van romandre en el complex educatiu de Xest, a més de vacunacions, extraccions de sang o proves radiològiques, entre altres proves mèdiques. El gerent de l'Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, ha destacat “l'atenció dins del termini i en la forma escaient de les persones provinents de el “Aquarius” pels professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises, una mostra de la seua dedicació i forma d'actuar davant qualsevol persona que necessite atenció sanitària”.
 
En l'acte, a més dels professionals sanitaris reconeguts per l'Hospital, han assistit María Victoria Garrido, directora general d'Alta Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, José Morell, alcalde de Xest, Jesús Borrás, alcalde de Manises, José Pascual Giménez, director del CIPFP de Xest, José Pascual Giménez, o Rafael Gandia, president provincial de Creu Roja.