Salut
El Pla Colonial Felí continua amb un curs de capacitació
29/05/2018
El curs de capacitació del Pla Colonial Felí és un pas que han de seguir les persones que alimenten colònies felines per a poder seguir fent-ho.
El curs de capacitació del Pla Colonial Felí és un pas que han de seguir les persones que alimenten colònies felines per a poder seguir fent-ho. En aquest curs s'imparteixen els coneixements necessaris per a poder tindre un control sobre les colònies, basat en com alimentar, com mantenir la zona en condicions higiènic-sanitàries, i la necessitat tant d'esterilitzar la colònia com d'alertar davant possibles malalties d'algun dels seus components.
 
La Casa de Cultura va albergar, dissabte passat, el curs de capacitació impartit per Juan Carlos Peral, president de Connexió Felina, juntament amb l'ajuda de la Plataforma Animalista Manises (PAM), els quals van convidar a aquesta xarrada a totes aquelles persones implicades amb la causa. El motiu del curs és prosseguir amb el Pla Colonial Felí, iniciat a la fi de 2017, amb el que es pretén tenir sota control les colònies existents d'animals felins al nostre municipi, dotant a les persones voluntàries de formació sobre el tipus d'alimentació que han de repartir, sobre quines són les condicions higiènic-sanitàries òptimes i sobre el control de natalitat d'aquestes. Aquest Pla Colonial Felí té com a finalitat millorar el benestar dels gats urbans i la convivència veïnal.
 
L'Ajuntament de Manises i la seua regidora de Salut Pública, Irene Camps, ha volgut «agrair la implicació de la PAM i de Connexió Felina. A més a més, sempre podran comptar amb el suport d'aquest govern municipal en tots els temes relacionats amb el benestar animal i la seua convivència amb la ciutadania, sent sempre una prioritat per a nosaltres».